Cogentin


Merck & Co. | Cogentin (Medication)


Desc:

Cogentin/benztropine este un anticolinergice. Functioneaza prin scaderea efectele acetilcolinei, un produs chimic în creier. Acest lucru duce la scaderea tremor sau rigiditate musculara. Acesta este tratarea bolii Parkinson in combinatie cu alte medicamente.

...

Side Effect:

Efecte secundare grave pot aparea cum ar fi:pounding batai de inima sau fâlfâind în piept; senzatie de foarte slab; sentimentul prea slabi pentru a muta; confuzie, halucinatii, neobisnuit gândurile sau comportament; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; constipatie severa; gura uscata, care interfereaza cu discursul, înghitire, poftei de mâncare, sau mananca; senzatie de foarte sete sau la cald, fiind în imposibilitatea de a urina, transpiratie grele sau piele fierbinte si uscat; încetosarea vederii, durere oculara sau vazut halouri în jurul lumini; sau spasme sau necontrolabil miscarile ochilor, buzelor, limbii, fetei, brate sau picioare.

Mai putin grave efecte secundare pot include:dispozitie depresiva, probleme de memorie; somnolenta, senzatie de nervos sau entuziasmat; greata, stomac deranjat; xerostomie (usoara); dublu viziune, sensibilitate crescuta la lumina; sau amorteala în degete.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Pacientii cu o tendinta de tahicardie si pacienti cu hipertrofiei se observa îndeaproape în timpul tratamentului. Disurie pot sa apara, dar rareori devine o problema. Retentie urinara a fost raportata cu Cogentin.

De droguri pot provoca plângeri de slabiciune si incapacitatea de a muta grupe musculare specifice, în special în doze mari. De exemplu, în cazul în care gâtul a fost rigid si relaxeaza brusc, se poate simti slab, cauzând preocupare unele. În acest caz, este necesara ajustarea dozei.

Confuzie mentala si emotie pot aparea cu doze mari, sau în sensibile de pacienti. Halucinatii vizuale au fost raportate ocazional. În plus, în tratamentul de tulburari extrapiramidale datorita neuroleptic Medicamente (e. g. fenotiazine), la pacientii cu tulburari mentale, ocazional pot exista intensificarea simptomelor mentale. În astfel de cazuri, medicamente antiparkinsoniene poate precipita o psihoza toxice. Pacientii cu tulburari mintale ar trebui revizuite în observarea atenta, în special la începutul tratamentului sau daca doza este crescuta.

Tardive diskinezie pot sa apara la unii pacienti terapia pe termen lung cu fenotiazine si agenti conexe, sau pot sa apara dupa tratamentul cu aceste medicamente a fost întrerupt. Antiparkinsonism agenti atenua simptomele de tardive diskinezie, iar în unele cazuri poate agrava le.

Medicul ar trebui sa fie constienti de posibilitatea apari?iei de glaucom. Desi droguri nu par sa aiba efecte negative asupra simplu glaucom, este, probabil, nu trebuie utilizat în glaucom cu unghi-închidere. ...