Cognex


Pfizer | Cognex (Medication)


Desc:

Cognex contine substante numite Tacrina, care îmbunatateste functia de celule nervoase din creier la persoanele cu dementa. Tacrina este utilizat pentru a trata usoare pâna la moderate dementei cauzate de boala Alzheimer.

Iau acest medicament de gura, cu un pahar plin cu apa, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente includ:greata usoara, varsaturi, diaree, suparat stomac; pierdere în greutate; urinat mai mult decât de obicei; agitatie, dispozitie depresiva; Skin eruptii cutanate, crescut transpiratie; febra sau frisoane, rinoree, tuse; ameteli, somnolenta, obosit sentimentul; durere în comun sau musculare; sau slabiciune, lipsa de coordonare.

Daca observati oricare dintre aceste grave efecte secundare sa caute ajutor medical imediat:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; confuzie, halucinatii; extreme sau brusc schimbari în comportamentul; confiscarea (convulsii); durere sau arsura când va urina; sau greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune si icter. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat; boli de inima; o tulburare de ritm a inimii, cum ar fi sindromul sinusului bolnav (batai de inima lent); antecedente de ulcere stomacale; o extinsa de prostata sau probleme urinare; epilepsie sau alte tulburari de sechestru; sau astm sau boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...