Colchicine


Archimedes Pharma | Colchicine (Medication)


Desc:

Colchicina este un medicament oral utilizat pentru tratarea gutei acute si familiala mediteraneana Febra (FMF). În acute de Guta este inflamarea severa în raspuns la prezenta de cristale de uric acid, care formeaza în articulatii osoase.

Tratamentul gutei, guta prevenirea acceseaza tratamentul precoce cu uricosuric sau uricoinhibitorii cronice, artrita reumatoida, sclerodermia, boala periodice si alte boli inflamatorii cronice (cazuri). Iau acest medicament de gura cu sau fara alimente, exact ca regia de catre medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Dozele utilizate în acces gutos fenomene poate provoca gastroenterita acuta cu greata, varsaturi, diaree, colici (statie de tratare, în administrarea cronica, ocazional, urticarie, eruptii cutanate morbiliforme anemie megaloblastica foarte rar, leucopenie, neutropenie, agranulocitoza, anemie aplastica, azoospermia, nevrita periferica, alopecie. Diaree, greata, crampe, dureri abdominale si varsaturi pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Amintiti-va ca medicul a prescris acest medicament pentru ca el sau ea a considerat ca beneficiu pentru tine este mai mare decât riscul de efecte secundare. Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave.

Încetati sa luati acest medicament si de a cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar grave apar:neobisnuite sângerare/vânataie, diaree severa sau varsaturi, musculare slabiciune sau durere, amorteala/furnicaturi în degete sau degetele de la picioare, pale sau gri culoare de buze/limba/Palme, semne de infectie (cum ar fi febra, persistente dureri în gât), slabiciune neobisnuite/oboseala.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Sarcina, insuficienta hepatica si renala severa, ar trebui evitata în femeile în timpul sexului; precautie în vârsta, debile, cardiace, hepatice, renale si gastro-intestinale cei care sufera. Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:probleme cu rinichii, probleme hepatice (precum ciroza).

Alcoolul poate reduce eficacitatea acestui medicament. Limita de alcool în timpul tratamentului cu acest medicament. Acest medicament poate afecta cat de bine corpul tau absoarbe unele alimente si substante nutritive (cum ar fi vitamina B12).

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

Colchicina poate reduce productia de sperma, care ar putea afecta capacitatea de un tata pentru tatal unui copil. Consultati medicul pentru mai multe informatii.

...