Afrinol

Schering-Plough | Afrinol (Medication)

Desc:

Afrinol/Pseudoefedrina este folosit pentru ameliorarea temporara de nas înfundat si sinusoidal dureri/presiune cauzate de infectie, precum raceala, gripa sau alte boli de respiratie, cum ar fi febra fânului, alergii, bronsita. Pseudoefedrina este un decongestionant (simpatomimetic). Acesta actioneaza prin îngustarea vaselor de sânge pentru a reduce umflarea si congestie.

...


Side Effect:

efectele secundare ale folosind acest medicament poate includ:greata, varsaturi, probleme de somn, ameteli, dureri de cap, sau nervozitate pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Încetati sa luati acest medicament si spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:batai neregulate/rapide/pounding mentale/starea de spirit modificari (cum ar fi anxietate, confuzie, neliniste), agitare (tremur), dificultate urinat.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare. Simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Înainte de a lua Afrinol, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la Pseudoefedrina sau daca aveti orice alte alergii. De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut reactii negative la alte Simpatomimetice (cum ar fi Efedrina, fenilefrina).

Consultati medicul sau farmacistul înainte de a folosi acest produs daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate:diabet, o anumita conditie de oculare (glaucom), probleme cu inima (cum ar fi atac de inima, dureri în piept, insuficienta cardiaca), rapid/neregulate inima bate, hipertensiune arteriala, boli de rinichi, tiroida hiperactiva (hipertiroidism), dificultate urinat (cum ar fi din cauza prostatei).

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Produse lichide, comprimate masticabile sau dizolvarea comprimate/benzi pot contine zahar si/sau aspartam. Produse lichide, de asemenea, pot contine alcool. Se recomanda prudenta, daca aveti diabet zaharat, dependenta de alcool, boli hepatice, fenilcetonurie (PKU), sau orice alta conditie care impune la limita/evitarea acestor substan?e în dieta dumneavoastra.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

Adultii mai în vârsta pot fi mai sensibile la efectele acestui medicament, mai ales ameteli si probleme de urinat. Copiii pot fi mai sensibile la efectele de acest medicament, mai ales nel

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».