Colistimethate - injectable


Axcan Pharma | Colistimethate - injectable (Medication)


Desc:

Colistimethate injectabila (colistimethate de sodiu) este un produs steril de antibiotice parenterale care, atunci când reconstituit este potrivit pentru administrare intramusculara sau intravenoasa. Colistimethate elimina bacteriile care cauzeaza multe tipuri de infectii.

...

Side Effect:

Colistimethate poate provoca efecte secundare. Informati medicul dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:ameteli, prurit, urticarie, eruptii cutanate, febra, slabiciune musculara, suparat stomac, disconfort la injectare daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome, apel medicul dumneavoastra imediat:diaree, scaderea urinare, amorteala si furnicatura de extremitati si limba, schimba în culoarea urina, ameteli, dificultati de mers pe jos, vedere încetosata, slurred discurs, confuzie, dificultati de respiratie, eruptii cutanate. ...

Precaution:

Înainte de administrarea colistimethate spune medicul Daca sunteti alergic la colistimethate sau orice alte medicamente, ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente luati, în special antibiotice inclusiv amikacin, cephalothin, Gentamicina, netilmicin, tobramycin, amfotericina B, capreomycin, polimixina B; si vancomicina; succinylcholine; tubocurarine; si vitamine sau produse din plante.

Trebuie sa stiti ca acest medicament poate face somnoros. Nu conduce o masina sau de a folosi utilaje, pâna când stiti cum colistimethate va va afecta. Acest medicament ar putea provoca musculare severe slabiciune, dificultati de respiratie daca nu este utilizat în mod corespunzator.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...