Collagenase oint - topical


Abbott Laboratories | Collagenase oint - topical (Medication)


Desc:

Colagenaza este o enzima care functioneaza ajutând pentru a sparge si elimina moarte ale pielii si tesutului. Colagenaza este un produs folosit pentru a ajuta la vindecarea arsurilor si ulcere cutanate.

Aceasta se aplica pe pielea curata si uscata, numai, de obicei, o data o zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Nu se aplica în apropierea ochilor si spalati-va mâinile dupa folosire it.

...

Side Effect:

Cele mai comune efecte secundare ale acestui produs sunt:dureri sau o senzatie în zona afectata, roseata temporara sau iritarea de arsura. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Alte efecte secundare mai grave implica infectie grava - febra sau frisoane, hiperventilatie, rapida emotie, pielea calda, slabiciune; si o reactie alergica grava - eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. Daca observati oricare dintre aceste simptome, sau orice alt semn neobisnuit cauta îngrijiri medicale imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si orice boala este posibil sa aveti.

Evitati utilizarea produselor Rusaliilor acid sau metal ca înmuiere lichide, deoarece acestea vor scadea efectul de collagenase unguent. ...