Coly - Mycin


Pfizer | Coly - Mycin (Medication)


Desc:

Coly-Mycin este indicat pentru tratamentul infectiilor acute sau cronice din cauza tulpini sensibile ale anumitor bacili Gram negativi. Este indicat în special atunci când infectia este cauzata de tulpini sensibile de Pseudomonas aeruginosa.

Acesta poate fi utilizat pentru a initia terapie în infectii grave suspectate a fi cauza organismele gram-negative si în tratamentul infectiilor datorita sensibile bacili Gram negativi patogene. Coly-Mycin este furnizat în flacoane care con?in colistimethate sodiu echivalent la 150 mg colistinul baza activitatea pe flacon.

...

Side Effect:

Efectele secundare pot include:febra; furnicatura de extremitati si limba, slurred discurs, ameteli, vertij si parestezii. A crescut sânge uree azotul (BUN), valori crescute ale creatininei si clearance-ul creatininei scazut; gastro-intestinale suparat; detresa respiratorie si apnee; nefrotoxicitate si scaderea urina de iesire poate, de asemenea, sa apara. ...

Precaution:

Deoarece Coly-Mycin este eliminat în principal de excretia renala, acesta ar trebui sa fie utilizat cu precautie atunci când exista posibilitatea de afectarea functiei renale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...