Colyte


Schwarz Pharma | Colyte (Medication)


Desc:

Solutia de electrolit Colyte/polietilena glicol este o solutie laxativ care creste cantitatea de apa în tractul intestinal pentru a stimula miscarile intestinului. Acest medicament contine, de asemenea, potasiu, sodiu si alte minerale pentru a înlocui electrolitii care sunt transmise organismului din scaun.

Solutia de electrolit Colyte/polietilena glicol este folosit pentru a curata intestine înainte de Colonoscopia, un x-ray de bariu sau alte proceduri intestinale.

...

Side Effect:

efectele secundare pot include:dureri severe de stomac sau balonare; nici o miscare intestinului, în termen de 2 ore dupa utilizare; sau gagging, sufocare, sau varsaturi.

Efecte secundare gastro-intestinale au inclus greata, varsaturi, gaze, balonare, plângeri de prost gust, iritarea anal si disconfort abdominal. Un procent mic de pacienti care au primit PEG-ELS relatarilor experimentat Mallory-Weiss lacrimi de esofag si perforatii esofagiene. În plus, a fost raportata cel putin un caz de prolaps rectal.

Aritmii cardiace, a crescut mai ales ectopy ventriculare; de asemenea, pot sa apara aritmii.

Hipersensibilitate reactii adverse au inclus rareori anafilaxie. Eruptii cutanate, urticarie, buze si faciale umflarea, dispnee, senzatie de constrictie toracica si senzatie de apasare în gât pot aparea în timpul postmarketing experienta. ...

Precaution:

Înainte de a lua Colyte, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:anumite probleme de stomac/intestinale (cum ar fi colita toxice, obstructie).

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele sale secundare, mai ales diaree.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...