Combination antibiotic - topical


Unknown / Multiple | Combination antibiotic - topical (Medication)


Desc:

Aceasta combinatie de antibiotic produsul este utilizat pentru a trata rani minore (e. g. taieturi, zgârieturi, arsuri) si pentru a preveni sau a trata infectii ale pielii usoara. Infectii ale pielii minore si rani de obicei se vindeca fara tratament, dar unele rani cutanate minore pot vindeca mai repede atunci când un antibiotic este aplicat pe zona afectata. Acest produs contine antibiotice care lucreaza prin încetinirea sau oprirea cresterii bacteriilor.

...

Side Effect:

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului imediat daca de ardere, roseata sau iritatie a pielii poate sa apara.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:echilibru/audierea probleme, foliculita, schimbare în urina. Rareori, utilizarea acest medicament pentru perioade prelungite sau repetate pot duce la o infectie fungica sau o infectie a pielii bacteriene diferite.

Contactati medicul dumneavoastra daca observati orice simptome de piele neobisnuite noi (e. g. scalare, umflatura, cald piele) în timp ce utilizati acest medicament. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Discutati cu medicul dumneavoastra daca sunteti alergic, daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:alte afectiuni ale pielii (e. g. eczeme, infectii virale cutanate, cum ar fi zona zoster, varicela, rani la rece). Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist daca utilizati acest produs.

În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern, prin urmare, consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...