Combivent


Boehringer Ingelheim | Combivent (Medication)


Desc:

Combivent este o combinatie de albuterol si ipratropium, care relaxeaza muschii în caile respiratorii si de a creste fluxul de aer la plamâni. Acest produs este utilizat pentru a trata si preveni simptome cum ar fi respiratie suieratoare si dispnee cauzate de boli pulmonare în curs de desfasurare ca cronice obstructive pulmonare boala-BPOC care include emfizem si bronsita.

Combivent este folosit ca un medicament inhalate. Sa-l utilizati ca regia si urmati instructiunile exact.

...

Side Effect:

Dureri de cap, ameteli, greata, gura uscata, agitare (tremur), sau nervozitate sunt cele mai frecvente efecte adverse care pot sa apara. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii, cum ar fi la produsele alimentare care contin soia lecitina. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de inima, hipertensiune arteriala, boala coronariana, sau tulburare de ritm a inimii; o tulburare de sechestru, cum ar fi epilepsie; diabet zaharat; tiroida hiperactiva; glaucom; extinsa prostata, probleme cu urinarea; sau boli de ficat sau rinichi.

Deoarece Combivent poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...