Combivir

GlaxoSmithKline | Combivir (Medication)

Desc:

Combivir este un medicament antiviral care contine o combinatie de lamivudina si zidovudina. Aceste medicamente sunt într-un grup de virusul imunodeficientei umane (HIV) medicamente numite reverse transcriptase inhibitori. Combivir va ajuta sa pastrati virusul HIV de reproducere în organism. Combivir este utilizat pentru a trata HIV, care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobândite (SIDA). Acest medicament nu este un leac pentru HIV sau SIDA.

Eficacitatea lamivudina sau zidovudina atunci când este utilizat singur poate scadea ca virusul HIV dezvolta rezistenta la efectele drogurilor individuale. Combinând lamivudina si zidovudina, este mult mai dificil pentru virusul HIV pentru a dezvolta rezistenta la tratament, deoarece acesta trebuie sa dezvolte rezistenta la ambele medicamente. Ca urmare, este mai eficienta decât lamivudina sau zidovudina singur Combivir. Combivir nu ucide virusul HIV existente, si nu este un leac pentru HIV.

...


Side Effect:

Efectele secundare cele mai grave de Combivir sunt o scadere a celulelor din sânge, dureri musculare (miopatie) sau musculare defalcare (rabdomioliza), ficat de extindere si perturbari metabolice (acidoza lactica). Alte reactii adverse includ frisoane, eruptii cutanate, durere abdominala, greata si varsaturi, greutate pierdere, durere de cap, tuse si insomnie. Acumularea sau redistribuirea de grasime poate produce. ...


Precaution:

Nu luati Combivir daca ati avut vreodata o reactie alergica la lamivudina, zidovudina sau emtricitabine. Unii oameni dezvolta acidoza lactica în timp ce lua Combivir. Primele simptome pot agrava în timp si aceasta conditie poate fi fatal. Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti simptome chiar usoare, cum ar fi:dureri musculare sau slabiciune, rece sau amortite senzatie în bratele si picioarele, probleme de respiratie, dureri de stomac, greata, varsaturi, ritmul cardiac lent sau inegale, ameteli sau senzatie foarte slab sau obosit.

Înainte de a lua Combivir informati medicul dumneavoastra daca ati avut vreodata probleme de rinichi sau ficat.

Combivir poate reduce sânge celule care ajuta organismul sa lupte împotriva infectiilor si de a ajuta dumneavoastra cheag de sânge. Sânge poate fi necesar sa fie testate frecvent. Evita sa fie lânga oamenii care sunt bolnavi sau au infectii. Evita activitati care poate creste riscul de sângerare prejudiciului.

Daca aveti hepatita B pot dezvolta ficat simptome dupa ce încetati sa luati acest medicament, chiar luni dupa oprirea. Medicul dumneavoastra poate doriti sa verificati dumneavoastra functiei hepatice de câteva luni dupa ce încetati sa utilizati medicamente. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».