Agenerase


GlaxoSmithKline | Agenerase (Medication)


Desc:

Agenerase este indicat numai pentru pacientii care au fost anterior tratati cu medicamente din aceeasi clasa cu Agenerase (inhibitori de proteaza). La adulti, Agenerase capsule sunt, de obicei, administrat cu doze mici de ritonavir (un alt medicament antiviral).

Agenerase este un medicament care contine substanta activa amprenavir. Acesta este disponibil ca o crem capsule care contin 50 sau 150 mg amprenavir si ca o solutie orala (15mg/ml). Agenerase este un medicament antiviral. Acesta este utilizat în asociere cu alte medicamente antivirale pentru a trata, adulti si copii peste 4 ani infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1, virusul care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobândite (SIDA).

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente dupa tratamentul cu Agenerase sunt dureri de cap, diaree, meteorism (balonare), greata (senzatie de rau), varsaturi, eruptii cutanate si oboseala (oboseala). ...

Precaution:

Agenerase nu se administreaza la persoanele care poate fi alergic la amprenavir sau la orice alte ingrediente.

Agenerase amplificat cu ritonavir nu trebuie administrat la pacientii cu conditii de ficat severa sau la pacientii care primesc medicamente care sunt metabolizate acelasi mod ca si ritonavir, flecainida si propafenona ca (folosit pentru a corecta tulburari de ritm cardiac).

Trebuie sa fie prudenta atunci când administrat cu Agenerase alte medicamente. pentru informatii complete, consultati prospectul.

Ca si alti pacienti anti-HIV la riscul de a primi Agenerase lipodistrofie (schimbari în distributia de grasime organism), osteonecroze (distrugerea osului) sau aparitia sindromului reactivarea sistemului imunitar (simptome de infectie cauzate de sistemul imunitar).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Agenerase pot scadea eficacitatea dumneavoastra anticonceptionale, prin urmare, folosesc alte masuri de precautie. Daca ramâneti gravida în timpul utilizarii acestui medicament, spuneti medicului dumneavoastra imediat. ...