Comfrey


Unknown / Multiple | Comfrey (Medication)


Desc:

Tataneasa este, de asemenea, cunoscut ca Symphytum officinale, Rusa tataneasa, knitbone, knitback, bruisewort, blackwort, negru radacina, alunecos radacina, boneset, consound, guma de plante, iarba de vindecare, barba-Caprei si wallwort.

Utilizarea de tataneasa în setarile culturale si traditionale pot diferi de la conceptele acceptate de medicina de Vest curent. Atunci când se analizeaza utilizarea de suplimente pe baza de plante, consultarea cu asistenta medicala primara profesionale este recomandabil.

Comfrey a fost utilizat extern pentru contuzii, entorse, arsuri, si umflarea si ca o apa de gura si gargara pentru boli ale gingiilor si gâtul inflamat. Comfrey a fost, de asemenea, folosit intern pentru stomac deranjat, ulcer gastric, hemoroizi, si diaree.

...

Side Effect:

Tataneasa a fost asociat cu cazuri de leziuni hepatice severe. Anunta medicul imediat daca va dezvolta greata, varsaturi, dureri abdominale, neobisnuit oboseala, pierderea poftei de mâncare, galben a pielii sau ochilor, mâncarime, urina închisa la culoare, sau lut colorate scaune.

Opri folosind tataneasa si cauta îngrijiri medicale de urgen?a, daca aveti simptome de o reactie alergica grava, inclusiv dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie. ...

Precaution:

Din moment ce utilizarea de tataneasa a fost asociat cu leziuni hepatice grave, ingestia de tataneasa nu este recomandat.

Nu exista restrictii alimentare, bauturi sau activitatea în timp ce folosind tataneasa, cu exceptia cazului în altfel regizat de furnizorul de îngrijire a sanatatii. Au fost cazuri în care suplimente de sanatate pe baza de plante au fost vândute care au fost contaminate cu metale toxice sau alte medicamente. Suplimente de sanatate pe baza de plante ar trebui sa fie achizitionate de la o sursa de încredere pentru a minimiza riscul de contaminare. ...