Compazine


GlaxoSmithKline | Compazine (Medication)


Desc:

COMPAZINE/proclorperazina este un medicament de prescriptie, care este folosit pentru tratarea anxietate, schizofrenie, si severa greata sau varsaturi. Prin blocarea sau diminuarea efectele dopaminei în creier, medicamente pot ajuta la îmbunatatirea aceste conditii. COMPAZINE vine în forme diferite, inclusiv comprimate, supozitoare rectale si preparate injectabile.

...

Side Effect:

Unele dintre cele mai frecvente efecte adverse raportate cu droguri includ încetosarea vederii, somnolenta, ameteli, si o gura uscata.

Alte efecte secundare pot include:modificari menstruale (în special domnisoara perioade); congestiilor nazale; dureri de cap; greata; constipatie; probleme de ejaculare; impotenta, de asemenea, cunoscut sub numele de disfunctie erectila sau ED; dificultate trece urina; sensibilitate la soare; cresterea poftei de mâncare (si cresterea în greutate). ...

Precaution:

Nu mai utilizati acest medicament si apel medicul dumneavoastra la o data daca aveti convulsii sau necontrolabil miscarile ochilor, buzelor, limbii, fetei, brate sau picioare. Acestea ar putea fi primele semne de efecte secundare periculoase.

COMPAZINE nu este pentru utilizarea în conditii psihotice legate de dementa. Aceasta poate provoca insuficienta cardiaca, moarte subita sau pneumonie la persoanele în vârsta cu conditii legate de dementa.

Nu utilizati Compazine daca au creier, maduva osoasa depresie, sau sunt folosind, de asemenea, cantitati mari de alcool sau medicamente care te face somnoros. Nu folositi daca sunteti alergic la proclorperazina sau alte fenotiazine.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...