Condylox


Oclassen Pharmaceuticals | Condylox (Medication)


Desc:

Condylox/podofilox este utilizat pentru a elimina anumite tipuri de veruci pe piele în afara zonelor genitale (penis sau Vulva). Gel este folosit, de asemenea, pentru a trata negii între organele genitale si rect, solutia nu este. Nici solutia cu gel este utilizat pentru a trata negii care apar în interiorul pasaj rect, vagin sau urina.

Acest medicament este pentru uz topic numai. Se aplica pe negi subliniat de catre medicul. Este aplicat, de obicei, o data în dimineata si din nou în seara timp de 3 zile urmate de o perioada de odihna Ziua 4. Daca negi nu dispar, atunci acest ciclu se repeta pâna la 4 ori. Contactati medicul pentru alte optiuni daca negi nu dispar dupa 4 saptamâni de tratament.

...

Side Effect:

Efectele secundare pot include:iritarea pielii usoara, sensibilitate, sângerare, uscaciune, peeling, furnicaturi, cicatrici, vezicule, cruste sau umflaturi ale pielii în cazul în care medicamentul a fost aplicat; probleme de somn (insomnie); miros neplacut pielii; greata, varsaturi; sau durere in timpul actului sexual.

Umflarea, durere, arsura, mâncarime, descuamarea pielii, mici rani, sau dureri de cap pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca sângerarea apare. ...

Precaution:

Nu folositi Condylox daca sunteti alergic la podofilox. Nu utilizati acest medicament negi sau excrescente pielii care nu au fost verificate de catre medicul dumneavoastra.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...