Conjugated estrogens vaginal cream


Unknown / Multiple | Conjugated estrogens vaginal cream (Medication)


Desc:

Crema vaginala conjugat cu estrogeni apartine clasei de medicamente cunoscute ca terapie de înlocuire estrogen. Conjugat cu estrogeni crema vaginala este utilizat pentru a gestiona vaginale si urinare simptomele menopauzei, cum ar fi mâncarime, ardere, uscare în sau în jurul vaginului, dificultate sau de arsura în timpul urinarii, si dureros sexual.

Estrogenul este un hormon care este produs de ovare. Odata ce se ajunge la menopauza, ovarele produc mai putin estrogen si simptome de menopauza pot aparea. Conjugat cu estrogeni vaginale crema lucrari prin furnizarea de estrogen care actioneaza la nivel local.

Nu dau acest medicament pentru oricine altcineva, chiar daca au aceleasi simptome ca si tine. Acesta poate fi daunatoare pentru oameni de a folosi acest medicament daca medicul lor nu le-a prescris. ...

Side Effect:

Greata/voma, balonare, sensibilitatea sanilor, dureri de cap sau greutate modificari pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti efecte secundare grave, inclusiv:mentale sau starea de spirit modificari (cum ar fi depresia, pierderi de memorie), piept de noduli, neobisnuita vaginale sângerare (cum ar fi spotting, sângerari, sangerari prelungite sau recurente,) crescut sau noi vaginale iritatie, mâncarime, miros, de descarcare de gestiune, dureri severe de stomac, persistente greata, varsaturi, îngalbenirea ochii sau pielea, urina închisa la culoare, umflarea mâinilor, glezne, picioare, cresterea sete sau urinare.

Acest medicament poate provoca rareori probleme grave de cheaguri de sânge (cum ar fi atacurile de cord, accident vascular cerebral, tromboza venoasa profunda, embolism pulmonar). Obtineti ajutor medical imediat daca aveti efecte secundare grave, inclusiv:piept, maxilarului, lasat durere bratul, transpiratie neobisnuite, brusca sau severa durere de cap, slabiciune pe o parte a corpului, confuzie, slurred discurs, modificari bruste viziune (cum ar fi orbire completa sau partiala), durere, roseata, umflare a picioarelor; furnicatura, slabiciune, senzatie de amorteala în brate sau picioare; probleme de respiratie, tuse cu sânge, brusca ameteli sau lesin chiar.

Un foarte grava reactie alergica la acest produs este rar. Cu toate acestea, obtine ajutor medical imediat daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (în special a fetei, limbii sau gâtului), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea; sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:vaginale sângerare de cauza necunoscuta, anumite tipuri de cancer (cum ar fi cancerul de sân, cancer de uter/ovarelor), cheaguri de sânge, accident vascular cerebral, boli de inima (cum ar fi atac de cord), boli de ficat, boli de rinichi, tulburari de familie antecedente medicale (în special în piept de noduli cancer, cheaguri de sânge, angioedem), sânge coagulare (de exemplu, proteina C sau deficit de proteina S), hipertensiune arteriala, diabet, colesterol ridicat/trigliceridelor, obezitate, lupus, hiporeactivitate tiroida (hipotiroidism), dezechilibru de minerale (nivel redus sau ridicat de calciu în sânge), o anumita problema de hormon (hipoparatiroidism), probleme de uter (precum fibroame, endometrioza), boala vezicii biliare, astm, convulsii, migrene, tulburari de mentale/starea de spirit (cum ar fi dementa, depresia), anumite sânge tulburare (porfirie).

Nu fum sau folosi tutun. Estrogeni combinate cu fumatul scumpiri riscul de accident vascular cerebral, cheaguri de sânge, tensiunii arteriale, si atac de cord, mai ales la femeile mai în vârsta decât 35.

Spuneti medicului dumneavoastra daca chiar a avut sau va avea o interventie chirurgicala, sau daca va vor fi limitate la un scaun sau pat pentru o lunga perioada de timp (cum ar fi un zbor lung avion). Aceste conditii creste riscul de a obtine formarea cheagurilor de sânge, mai ales daca folositi un produs de estrogen. Trebuie sa opri acest medicament pentru un timp sau sa ia precautii speciale.

Acest medicament poate provoca patata, întunecate zone ale pielii de pe fata (melasma). Lumina soarelui poate agrava acest efect. Evita expunerea la soare prelungite, cabine de bronzat si lampi solare. Utilizati o protectie solara si sa poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber.

Daca esti miop sau purta lentile de contact, va pot dezvolta probleme de vedere sau probleme purta lentilele de contact. Contactati medicul de ochi, în cazul în care aceste probleme apar.

Unele produse de estrogen contin ulei mineral care poate slabi cauciuc produse, cum ar fi prezervativele din latex, cervical capace si diafragme si duce la esecul lor. Consult farmacistul daca nu sunteti sigur daca produsul contine ulei mineral. Daca nu vorbesc cu medicul dumneavoastra despre alte produse de control al nasterii (cum ar fi prezervativele din poliuretan) în timp ce utilizati acest medicament.

Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. Daca ramâneti gravida sau credeti ca ati putea fi gravida, spuneti imediat medicului dumneavoastra. Acest medicament...