Contrin


Novartis | Contrin (Medication)


Desc:

Contrin este un produs cu multivitamine utilizate pentru a trata sau preveni scazuta sânge nivelurile de fier pentru conditii, cum ar fi anemie sau în timpul sarcinii.

Fierul este un mineral care produce celule rosii din sânge si pastrati-va în stare buna de sanatate, vitamina C îmbunatateste absorbtia fierului din stomac si vitamina B12 este important pentru crestere, productia de celule, si functia nervoase.

Ia acest produs cu multivitamine de gura, cu un pahar plin de apa, pe stomacul gol 1 ora înainte sau 2 ore dupa masa, sau exact ca regia de catre medicul dumneavoastra. Pentru a evita o scadere a eficientei, nu luati antiacide, produse lactate, ceai sau cafea în termen de 2 ore înainte sau dupa acest medicament.

...

Side Effect:

Constipatie, înrosirea fetei, diaree, sau suparat stomac sunt cele mai frecvente efecte adverse care pot sa apara. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. Suplimente de fier poate determina un scaun negru.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:fier suprasarcina tulburare hemocromatoza, sau hemosiderosis; probleme cu ficatul; stomac sau probleme intestinale ca ulcerul si colita; deficit de vitamina B12, cunoscut ca anemia pernicioasa; sau utilizarea sau abuzul de alcool.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...