Copaxone

Teva Pharmaceutical Industries | Copaxone (Medication)

Desc:

Copaxone este o combinatie de patru aminoacizi (proteine) care afecteaza sistemul imunitar. Copaxone este utilizat pentru a preveni recidiva de scleroza multipla (MS). Acest medicament nu va vindeca MS, dar se poate face recidive apar mai des.

Acest medicament este utilizat pentru a trata un tip de scleroza multipla care apare atunci când simptomele apar în cicluri de agravarea si îmbunatatirea (recurent/remisiva sclerozei multiple-MS). Este o proteina care este gandit pentru a lucra împiedicând sistemul imunitar ataca nervii din creier si maduva spinarii. Acest efect poate reduce numarul de perioade a bolii agravare (recidive) si preveni sau întârzia pentru persoanele cu handicap. Acest medicament este cunoscut ca un imunomodulator. Nu este un leac pentru MS.

...


Side Effect:

Injectie site reactii (e. g. durere, roseata, durere si umflarea) pot sa apara. Greata, frisoane, dureri articulare, dureri de gât, dureri de cap sau poate aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt. Imediat dupa injectare, este posibil sa apara înrosirea fetei, dureri toracice, batai rapide ale inimii, anxietate, scurtime de respiratie, sau mâncarime.

Aceasta reactie de injectie de obicei, începe sa apara dupa ce au folosit droguri pentru câteva luni, dar poate sa apara dupa orice injectie. Aceste simptome dispar destul de repede si, de obicei nu necesita tratament. Daca aceste simptome nu dispar în câteva minute, solicitati imediat asistenta medicala.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:ameteli/lesin, infectie (e. g. febra, persistente dureri în gât), mentale/starea de spirit modificari (e. g. depresie), dureri severe la injectare, tremor (tremuraturi), umflarea de picioare/picioare (retentia de apa), viziune probleme.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza Copaxone, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (precum manitol), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de inima (e. g. dureri în piept, atac de cord).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».