Aggrastat


Baxter International | Aggrastat (Medication)


Desc:

Aggrastat/tirofiban este folosit în prevenirea precoce infarct miocardic la pacientii cu angina pectorala instabila sau infarct miocardic cu episod de durere toracica a avut loc în ultimele 12 de ore si cu ECG modificari si / sau crescute enzimelor cardiace. Este folosit cu Aspirina si unfractionated heparina.

Aggrastat pastreaza trombocite în sânge de la coagulare a conditii (de coagulare) pentru a preveni nedorite cheaguri de sânge care pot aparea cu anumite inima sau vas de sânge.

...

Side Effect:

Sângerare, greata, febra, durere de cap poate sa apara.

Informati medicul dumneavoastra imediat daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:nosebleed sau alte sângerare care nu se va opri; scaune negre, sângeroase sau zabovi; tuse cu sânge sau voma care arata ca motive de cafea;

durere toracica sau senzatie de grele, dureri de raspandire la brat sau umar, greata, transpiratie, sentimentul general de bolnav.

Contactati imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea Aggrastat spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la tirofiban sau medicamente similare abciximab sau eptifibatide.

Nu primesc acest medicament daca aveti un ulcer gastric sau colita ulceroasa, boala hepatica severa, severa a tensiunii arteriale, o sângerare sau sânge coagulare tulburare, o istorie de traumatism cranian, creier tumoare sau cheag de sânge în creier (anevrism), un accident vascular cerebral sau orice tip de sângerare în ultimele 30 de zile, sau orice tip de chirurgie, prejudiciu sau medicale de urgenta în ultimele 6 saptamâni.

Deoarece Aggrastat pastreaza sânge de la coagulare (coagulare) pentru a preveni nedorite cheaguri de sânge, aceasta poate, de asemenea, face mai usor pentru tine sa sângereze, chiar de la un traumatism minor.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...