Cordarone

Pfizer | Cordarone (Medication)

Desc:

Cordarone/amiodarona este indicat doar pentru tratamentul de urmatoarele documentate, amenintatoare de viata recurente aritmii ventriculare, atunci când acestea nu au raspuns la documentate doze adecvate de alte antiaritmice disponibile sau alternative agentii nu ar putea fi tolerate:fibrilatie ventriculara recurente; recurente hemodinamica instabila tahicardie ventriculara.

Cum este cazul pentru celelalte agentii antiaritmic, nu exista dovezi din studii controlate ca utilizarea Cordarone favorabil afecteaza supravietuirea.

...


Side Effect:

Efectele secundare pot include:scurtime de respiratie, respiratie suieratoare sau orice alte probleme de respiratie; tuse, dureri în piept, sau de a scuipa în sus de sânge; greata sau varsaturi; urinare maro sau de culoare închisa; simt mai obosit decât de obicei; dumneavoastra pielii si a albului ochilor obtine galben; sau au dureri de stomac; inima pounding, sarind peste o bate, bate foarte repede sau foarte încet; Simtiti ametit sau lesin; slabiciune, scadere în greutate sau crestere în greutate, caldura sau intoleranta la frig, subtierea parului, transpiratii, schimbari în menstruatie, umflarea dumneavoastra gât (gusa), nervozitate, iritabilitate, neliniste, a scazut de concentrare, depresie la persoanele în vârsta, sau tremur. ...


Precaution:

Amiodarona este pentru utilizare numai în situatii de viata în pericol. Acest medicament are potentialul de a provoca efecte secundare, care ar putea fi fatal, si vei primi dumneavoastra primele câteva doze într-un spital setare.

Nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la amiodarona sau iod, sau daca aveti anumite conditii de inima, cum ar fi bloc AV, sau o istorie de lent inima bate.

Pentru a fi sigur acest medicament nu cauzeaza efecte nocive, de sânge poate fi necesar sa fie testate periodic. Dumneavoastra tiroida si functiei hepatice, de asemenea, poate fi necesar sa fie testate, si posibil sa aveti nevoie de examene oftalmologice si piept raze x. Nu ratati nici programata numiri.

Pot continua sa aiba efecte adverse la amiodarona dupa ce încetati sa luati-l. Ar putea dura la câteva luni de medicament pentru a goli complet din organism.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».