Coreg


GlaxoSmithKline | Coreg (Medication)


Desc:

Coreg/carvedilol este indicat pentru tratamentul de usoara pâna la severa insuficienta cardiaca cronica de origine ischemica sau cardiomyopathic, de obicei, în plus diuretice, inhibitori ai ECA, si digitalice, pentru a creste supravietuirea si, de asemenea, pentru a reduce riscul de spitalizare.

Iau acest medicament de gura, cu alimente, de obicei, de doua ori pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ:scaderea apetitului sexual, impotenta sau dificultate care are un orgasm; probleme de somn (insomnie); sentimentul obosit; sau anxietate si nervozitate. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare cauzate de Coreg implica:senzatie zapacit, lesin; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea gleznelor sau picioare; greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter; depresie; sau senzatie de frig în mâinile si picioarele.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea Coreg informati medicul dumneavoastra despre va conditii medicale daca aveti:astm sau alte probleme pulmonare (cum ar fi bronsita sau emfizem); avea probleme cu fluxul de sânge în picioare si picioarele (boli vasculare periferice); au diabet; au probleme cu glanda tiroida; o afectiune numita feocromocitom; reactii alergice severe; AE programat pentru o interventie chirurgicala si va fi dat anestezic agenti; sunt programate pentru chirurgia cataractei si -au luat sau sunt luati în prezent Coreg.

Spuneti medicului dumneavoastra despre toate medicamentele luati inclusiv prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, si suplimente pe baza de plante.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...