Corgard


Sanofi-Aventis | Corgard (Medication)


Desc:

Corgard/nadolol este într-un grup de medicamente numite beta-blocante. Beta-blocante afecta inima si circulatie (fluxul de sange prin arterele si venele). Acesta este utilizat pentru a trata angina (durere toracica) sau hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala). Durerea de inima (angina pectorala) apare atunci când volumul de munca inimii cere oxigen mai mult sange poate furniza. Încetinirea ritmului cardiac si diminuarea vigoare a contractiile inimii, nadolol reduce cererii de muschiului cardiac pentru oxigen si astfel previne angina pectorala.

Beta-blocante poate provoca dificultati de respiratie, deoarece muschii din jurul cailor respiratorii pulmonar la contract, îngustarea cailor respiratorii si de a face mai dificil pentru aerului sa treaca prin ele.

...

Side Effect:

efectele secundare pot include:oboseala; slabiciune; rece mainile si picioarele; senzatie de furnicaturi si întepaturi în mâinile si picioarele; probleme cu cai electrice care controla actiunea de pompare a inimii (inima bloc); mai lent decât normale inima bate (bradicardie); incapacitatea a inimii de a pompa sânge în mod eficient; scaderea tensiunii arteriale; probleme sexuale, cum ar fi impotenta; tulburari de intestin, cum ar fi diaree, greata, varsaturi sau abdominale durere; ameteala (în special atunci când în picioare, care pot provoca uneori lesin); dureri de cap; dificultati de dormit; sentimentul somnoros; depresie; confuzie; halucinatii; dificultati de respiratie datorita o îngustare a cailor respiratorii; tulburari vizuale; ochii uscata sau iritata; gura uscata; eruptii cutanate. ...

Precaution:

Corgard pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta. Baut alcool pot în continuare mai mic tensiunii arteriale si poate creste anumite efecte secundare ale acestui medicament.

Daca aveti nevoie de o interventie chirurgicala, spune chirurgul din timp ca utilizati Corgard/nadolol. Trebuie sa încetati sa utilizati medicamentul pentru un timp scurt.

Pastra folosind acest medicament ca regia, chiar daca va simtiti bine. Hipertensiune arteriala adesea nu are simptome. Trebuie sa utilizati tensiunii arteriale medicamente pentru tot restul vietii tale.

Acest medicament este numai o parte a unui program complet de tratament pentru hipertensiune arteriala, care pot include, de asemenea, dieta, exercitarea si greutate de control. Urmati dieta, medicamente, si de a exercita rutine foarte strâns în cazul în care sunt tratati pentru hipertensiune arteriala.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...