Cormax


Healthpoint, Ltd | Cormax (Medication)


Desc:

CORMAX unguent este indicat pentru tratamentul pe termen scurt de manifestarile inflamatorii si pruriginoase de moderata pâna la severa dermatoze corticosteroizi-receptiv. Acest produs nu este recomandat pentru utilizare la pacientii copii si adolescenti cu vârsta sub 12 ani.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente reactii adverse raportate pentru clobetasol propionat unguent au fost locale si au inclus senzatie, iritare, de arsura si mâncarime. Reactii adverse mai putin frecvente au fost jignitor, cracare, eritem, foliculita, amorteala a degetelor, atrofia pielii si telangiectasia.

Efectele secundare rare pot include:ardere, mâncarime, iritare, uscaciune, foliculita, hypertrichosis, eruptii acneiform, hipopigmentare, dermatita periorala, dermatita alergica de contact, macerare a pielii, infectii secundare, atrofia pielii, vergeturi, si miliaria. ...

Precaution:

Nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la clobetasol. Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la medicamente, sau daca aveti orice tip de infectie a pielii.

De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti diabet zaharat. Actualitate medicamente steroizi absorbite prin piele poate creste nivelul de glucoza (zahar) în sânge sau în urina.

CORMAX unguent este puternic; prin urmare, tratamentul trebuie sa fie limitate la doua saptamâni consecutive, si cantitati mai mare de 50 g pe saptamina nu trebuie utilizat. CORMAX unguent nu este de a fi utilizate cu pansamente ocluzive.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...