Cortane - B


Blansett Pharmacal | Cortane - B (Medication)


Desc:

Cortane - B este o combinatie medicament utilizat pentru a trata infectii ale urechii externe (e. g. înotatorului ureche). Acest produs contine 3 medicamente. Hidrocortizonul este un steroid care ajuta la reducerea roseata, umflaturi, si mâncarime. Pramoxine este un anestezic care va ajuta pentru a reduce durerea si mâncarime prin blocarea semnalelor nervoase. Chloroxylenol functioneaza prin oprirea cresterea de bacterii si ciuperci.

...

Side Effect:

Iritatie locala, dermatita alergica de contact suprainfectie. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:nou sau crescut roseata/umflarea/durere/iritatie în sau în jurul urechilor.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la hidrocortizona, chloroxylenol sau pramoxine; sau la alte corticosteroizi (e. g. betamethasone); sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:o gaura în timpanului (membrana timpanica rupt), anumite infectii virale (vaccinia, varicela).

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:ureche chirurgie/prejudiciu, infectie/umflarea a urechii medii.

În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. ...