Cortenema


Solvay | Cortenema (Medication)


Desc:

Cortenema/hidrocortizonul este un medicament steroid, care reduce inflamatia în organism. Acesta este utilizat pentru a trata hemoroizi si mâncarime sau umflare a zonei rectale cauzate de hemoroizi sau alte conditii inflamatorii ale rectului sau anusului, si împreuna cu alte medicamente este utilizat pentru tratarea colitei ulcerative, proctita si alte conditii inflamatorii mai mici intestinele si rectala.

Utilizati acest produs numai în rect, ca regia de furnizorul de asistenta medicala. Nu luati Cortenema de gura.

...

Side Effect:

Comune si mai putin grave efecte secundare includ:durere usoara rectale sau ardere; acnee; modificari în dumneavoastra perioadelor menstruale; crescut transpiratie; sau crescut cresterea parului facial sau un organism. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare, vrajitoare nevoie imediat asistenta medicala implica:o reactie alergica; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea gleznelor sau picioare; slabiciune musculara; rapida în greutate, mai ales în fata si midsection; dureri rectale sau ardere; sângerari din rect; dureri severe de stomac; brusca si severa durere de cap sau dureri în spatele ochii; sau confiscarea (convulsii). ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:insuficienta cardiaca congestiva; antecedente de tuberculoza; ulcer gastric sau diverticulita; o colostomie sau ileostomie; febra sau orice tip de infectie; boli de rinichi; hipertensiune arteriala; diabet sau miastenia gravis.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...