Corticosteroids - topical


Dermik Laboratories | Corticosteroids - topical (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a trata umflare, inflamatie, sau mâncarime de afectiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, dermatita, eruptii, muscaturi de insecte, otrava iedera, alergii si alte iritatii.

Curata si uscata zona afectata înainte de a aplica medicatie. Pentru a aplica, masaj usor o cantitate mica de medicatie în zona afectata si pielea din jur. Bandaj, wrap sau acoperi zona tratata cu exceptia cazului în tu sunt instruiti sa faca acest lucru de catre medicul dumneavoastra. Nu utilizati plastic pantaloni sau montare strans scutece pe copiii tratati cu acest medicament în zona de scutec. Evitati utilizarea acestui medicament din jurul ochilor decât daca regizat de medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Acest medicament poate cauza ardere, jignitor, mâncarime, sau roseata atunci când prima aplicate pe piele. Acest lucru ar trebui sa dispara în câteva zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente.

Acest medicament poate provoca, de asemenea, subtierea pielii si modificari de culoare. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, informeaza medicul dumneavoastra. Infectii ale pielii pot deveni mai rau atunci când utilizati acest medicament. Anuntati medicul daca roseata, umflaturi sau iritarea nu se îmbunatateste. ...

Precaution:

Nu utilizati acest medicament lânga ochii daca aveti glaucom. Tratamentul cu clobetasol, halobetasol propionat si augmentata betamethasone dipropionat dincolo de doua saptamâni consecutiv este recomandat. Nu utilizati daca exista o infectie sau rani prezente pe zona sa fie tratate.

Desi foarte putin probabil, este posibil acest medicament va fi absorbita in sange. Acest lucru poate avea consecinte nedorite, care pot necesita tratament cu corticosteroizi suplimentare. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii si pentru cei care au folosit acest lucru pentru o perioada extinsa de timp si daca au de asemenea grave probleme medicale, cum ar fi infectii grave, leziuni sau interventii chirurgicale. Aceasta masura de precau?ie se aplica pâna la un an dupa oprirea utilizarea acestui medicament.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre urmatoarele reactii adverse apar:probleme de vedere, dureri de cap persistente, cresterea sete sau urinare, slabiciune neobisnuite sau pierderea in greutate, ameteala.

Acest medicament ar trebui sa fie utilizat cu precautie în timpul sarcinii si numai în cazul în care în mod clar este necesar. Cantitati mici de acest medicament poate trece în piept de lapte, prin urmare, consulte cu medicul dumneavoastra înainte de alaptarea. ...