Aggrenox


Boehringer Ingelheim | Aggrenox (Medication)


Desc:

Aggrenox contine o combinatie de Aspirina si dipiridamol. Aspirina este un grup de medicamente numite salicilati. Acesta actioneaza prin reducerea substante în organism, care cauzeaza dureri, febra si inflamarea. Dipiridamol pastreaza trombocite în sânge de lipit împreuna pentru a forma cheaguri. Aggrenox este o capsula continând 25 mg aspirina si 200 mg Dipiridamol.

Aggrenox este utilizat pentru a reduce riscul de accident vascular cerebral în oameni care au avut cheaguri de sânge sau un mini-accident vascular cerebral (de asemenea, numit un atac ischemic tranzitor sau AIT).

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:slabiciune, lesin, dureri de stomac, pounding/rapida emotie, îngalbenirea ochi/piele, urina închisa la culoare, neobisnuit de sângerare/vânataie.

Ameteli, gastrice, diaree, varsaturi, dureri de cap, si înrosirea fetei poate sa apara, în special la început ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. ...

Precaution:

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. În timpul sarcinii, acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar.

Înainte de a lua Dipiridamol, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea; sau, daca aveti orice alte alergii. Informati medicul dumneavoastra daca aveti sau avut tensiune arteriala scazuta.

Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente luati, în special aspirina si vitamine. Daca aveti o interventie chirurgicala, inclusiv chirurgie dentara, spune medicul dentist sau ca luati Dipiridamol.

Discutati cu medicul dumneavoastra despre riscurile si beneficiile de a lua Dipiridamol daca sunt 65 de ani sau mai în vârsta. Adultii mai în vârsta nu ar trebui sa ia, de obicei, Dipiridamol deoarece nu este ca în conditii de siguranta sau de eficace ca alte medicamente care pot fi utilizate pentru a trata starea.

Corpul tau pot construi o dependenta de Aggrenox si este posibil sa apara ameteli sau somnolenta pâna la câteva zile dupa ce încetati sa luati acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...