Cortifoam


GlaxoSmithKline | Cortifoam (Medication)


Desc:

Cortifoam/hidrocortizonul este folosit cu alte tratamente pentru anumite probleme intestinale (ulcerativa). Acesta este folosit în general la persoanele care nu pot folosi clisme. Nu vindeca proctitei ulcerative, dar poate calma durerea si de a reduce cantitatea de diaree si sângeroase scaune cauzata de umflarea (inflamatie).

Utilizati acest produs în rect, de obicei, o data sau de doua ori pe zi timp de 2-3 saptamani, apoi o data pe zi fiecare zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza si durata tratamentului sunt bazate pe conditie medicala si raspunsul la terapie.

...

Side Effect:

Efecte secundare grave sunt, probabil, dar pot aparea, cum ar fi:sângerare rectala persistente, ameteli/lesin, furnicaturi sau amorteala în brate/picioare, usor vânataie/sângerare, scaune negre, voma ca durerea se pare ca motive de cafea, dureri de stomac severe/abdominale, osului/comun, rapid/pounding/neregulate emotie, usoara moderata în greutate neasteptate, etc.

Dureri/disconfort în zona rectala, dureri de cap, ameteli, ciclu menstrual schimbari (e. g. întârziat/neregulate/absente perioade), probleme cu somnul, crescut de transpiratie, acnee, cresterea apetitului sau greutate neobisnuite pot aparea.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza hidrocortizon spuma, spune furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la hidrocortizon sau la alte corticosteroizi sau daca aveti orice alte alergii.

Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist sa utilizati acest medicament sau au luat-o în ultimele 12 luni.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...