Cosmegen


Merck & Co. | Cosmegen (Medication)


Desc:

Cosmegen/dactinomycin, apartine unui grup de medicamente numite actinomycins, un grup de antibiotice produse de specii variate de Streptomyces. Acest medicament este utilizat pentru a trata tumora Wilm pe, copilarie rhabdomyosarcoma, sarcom Ewing's, si cancerul testicular. De asemenea, este utilizat în tratamentul de neoplazie trofoblastica gestational si în tratamentul local recurente maligne solide.

Cosmogen este un medicament foarte toxice, astfel încât acesta ar trebui sa fie administrat numai de un furnizor de asistenta medicala cu experienta.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; maduva osoasa a scazut functia si sânge probleme; dureri abdominale sau negru, sângeroase, sau scaune zabovi; gura inflamat; severa, greata, varsaturi, diaree, sau pierderea poftei de mâncare; sau roseata, dureri sau umflaturi la locul de injectare sau oriunde altundeva pe pielea ta. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Alte reactii adverse mai putin grave, vrajitoare, de asemenea, nevoie de îngrijire medicala în caz acestea se agraveaza sau persista, includ:pierderea parului; oboseala; usoara pâna la moderata greata, varsaturi sau pierderea poftei de mâncare; sau eruptii cutanate, acnee sau iscat înrosirea pielii sau crescut de culoare ale pielii în cazul în care s-au facut tratamente radiatii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:recent a avut varicela, de asemenea, cunoscut sub numele de varicela sau zona-zoster numita herpes zoster; orice alt tip de infectie; sau maduva osoasa a scazut functia.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament. Utilizati masuri contraceptive în timp ce lua Cosmegen. ...