Cosmetic Botox


Allergan | Cosmetic Botox (Medication)


Desc:

Botox Cosmetic/OnabotulinumtoxinA este un medicament de prescriptie, care este injectat în muschi si utilizate pentru a îmbunatati aspectul de linii de încruntare moderata pâna la severa între sprâncenele în oameni 18 pâna la 65 de ani pentru o perioada scurta de timp (temporar). OnabotulinumtoxinA, de asemenea, numit toxina botulinica tip A, este facut din bacteriile care provoaca botulismul. Blocurile de toxina botulinica nervoase activitatea în muschi, provocând o reducere temporara în musculare activitate.

Botox Cosmetic este administrat de catre un profesionist de asistenta medicala ca un tratament nechirurgical, simplu, care este injectat direct în muschii între sprâncenele. Acesta actioneaza prin blocarea impulsurile nervoase la muschii injectat. Acest lucru reduce activitatea musculara care cauzeaza liniile moderata pâna la severa pentru a forma între sprâncenele.

...

Side Effect:

Efectele secundare ale Botox Cosmetic includ reactii alergice, eruptii cutanate, mâncarime, durere de cap, dureri de gât, dificultate la înghitire, dificultati de respiratie, greata, slabiciune, si gura uscata. Pacientii, de asemenea, se plâng de durere si sensibilitate la locul injectarii.

Pacientii tratati pentru blefarospasm poate experienta caderea pleoapei (ptosis), inflamatia corneei (keratita), uscaciune oculara, dublu viziune, rupturi, si sensibilitate la lumina. Cei tratati pentru incontinenta urinara pot avea dificultate urinat. Atacuri de cord, ritmuri cardiace anormale, si moartea, de asemenea, au fost raportate. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra despre dumneavoastra toate conditiile medicale, inclusiv daca au:o boala care afecteaza muschii si nervii (precum scleroza laterala amiotrofica, miastenia gravis sau sindromul Lambert-Eaton); alergii la orice produs de toxina botulinica; a avut nici un efect secundar la orice produs de toxina botulinica în trecut; o problema de respiratie, cum ar fi astm sau emfizem; înghitire probleme; problemele hemoragice; planuri pentru o interventie chirurgicala; avut o interventie chirurgicala pe slabiciune dvs fata de muschii frunte, precum probleme ridica sprancene; pleoapelor bleg.

Spuneti medicului dumneavoastra despre toate medicamentele pe care luati, inclusiv prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine si produse pe baza de plante. Utilizarea Botox Cosmetic cu anumite alte medicamente poate provoca grave efecte secundare. Nu începe orice medicamente noi pâna când veti fi spus medicul dumneavoastra ca ati primit Botox în trecut.

În special, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:au primit orice alt produs de toxina botulinica în ultimele patru luni; au primit injectii cu toxina botulinica în trecut; am primit recent un antibiotic de injectie; iau relaxante musculare; ia o alergie sau medicina rece; ia un medicament de somn.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...