Coumarin - type drugs - oral


Isotec Pharmaceeuticals | Coumarin - type drugs - oral (Medication)


Desc:

Cumarina de droguri este un medicament numit un sânge mai subtire, utilizat pentru a pastra sânge care curge lin si pentru a preveni formarea de cheaguri de sânge.

Iau acest medicament de gura, cu alimente, de obicei, de doua ori pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente cauzate de acest medicament includ:pierderea poftei de mâncare, greata, diaree, portocaliu-rosu urina sau vedere încetosata. Daca oricare dintre aceste, sau orice alt semn neobisnuit persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

O reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, sau a fetei, sau urticarie, neobisnuite sângerare sau vânataie, sânge în urina sau scaun, si dureri de cap severe sunt mai severe simptome vrajitoare nevoie imediat de îngrijire medicala. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:sângerare probleme cum ar fi ulcere, lungi sau grele perioade menstruale, diabet, boli de ficat sau rinichi, hipertensiune arteriala, artrita, probleme cu glanda tiroida, orice infectie, sau interventii chirurgicale recente.

Evita cantitati mari de bauturi alcoolice si cresterea utilizarii de alimente bogate in vitamina K, cum ar fi ficatul, broccoli, conopida, varza, varza, spanac si alte legume cu frunze verzi, fasole verde, ceai verde, unele brânzeturi si unele suplimente de vitamine.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament, prin urmare, utilizarea contraceptiv masuratori în timp ce lua cumarina. ...