Covera - HS


Pfizer | Covera - HS (Medication)


Desc:

Covera - HS/verapamil apartine unei clase de medicamente numite blocante ale canalelor de calciu (plasmatice). Aceste medicamente blocheaza miscarii de calciu în celulele musculare ale arterelor coronare (arterelor furnizeaza inima cu sange), precum si alte artere din corp. De calciu declanseaza contractia muschilor, blocarea intrare de calciu relaxeaza muschii care înconjoara arterelor.

Aceasta relaxare permite arterelor sa devina mai mare, astfel încât mai mult sange poate curge prin ele. Astfel, Covera - HS/verapamil este util în tratarea si prevenirea dureri în piept (angina pectorala) care rezulta din spasmul (contractia) a arterelor coronare care reduce fluxul de sânge la inima. Relaxarea muschilor in arterele de restul corpului scade tensiunea arteriala si, astfel, reduce presiunea care inima trebuie sa pompa sânge. Ca rezultat, inima lucrari mai putin si necesita mai putin sânge purtatoare de oxigen. Acest lucru permite inima pentru a lucra cu fluxul redus de sânge cauzata de boala coronariana si previne angina pectorala (care apare ori de câte ori fluxul de sânge la inima este inadecvat). Covera - HS/verapamil scade, de asemenea, conducta de impulsuri electrice prin inima, care controleaza coordonarea de contractie.

...

Side Effect:

Apel medicul dumneavoastra la o data daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:rapid sau lent de batai de inima; sentimentul ca se putea trece; febra, durere în gât, si dureri de cap cu vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; miscarile agitat musculare în ochii, limba, maxilar, sau gâtului; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea, rapida crestere în greutate; sau greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor).

Mai putin grave efecte secundare pot include:constipatie, greata; eruptii cutanate sau mâncarime; senzatie de ameteala, durere de cap, obosit; sau caldura, mâncarime, roseata sau infiorat sentimentul sub piele.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

Precaution:

Ar trebui sa utilizati Covera - a HS daca sunteti alergic la verapamil sau daca aveti anumite conditii de inima grave, cum ar fi bolnav, sindromul sinusului sau AV bloc (daca nu aveti un stimulator cardiac), scazut tensiunii arteriale, sau daca ati avut recent un atac de cord.

Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la medicamente, sau daca aveti boala de rinichi, boli de ficat, insuficienta cardiaca congestiva, sau o tulburare de nerv-muschi miastenia gravis sau distrofie musculara.

Exista multe alte medicamente care pot interactiona cu Covera - HS/verapamil. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate medicamentele utilizati. Aceasta include baza de prescriptie medicala, over-the-counter, vitamine si produse din plante.

Covera - HS poate fi doar o parte a unui program complet de tratament care include, de asemenea, dieta, exercitarea si alte medicamente. Urmati dieta, medicamente, si de a exercita rutine foarte strâns.

În cazul în care sunt tratati pentru hipertensiune arteriala, pastra folosind acest medicament, chiar daca va simtiti bine. Hipertensiune arteriala adesea nu are simptome. Trebuie sa utilizati tensiunii arteriale medicamente pentru tot restul vietii tale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...