Cranberry


Unknown / Multiple | Cranberry (Medication)


Desc:

Afine este cel mai bine cunoscut pentru a preveni infectii ale tractului urinar (UTIs), de obicei cauzate de bacterii cunoscut ca Escherichia coli (E. coli). La început, oamenii de stiinta crezut afine lucrat facând a urina acida suficient pentru a ucide bacteriile. Acum, studiile arata ca afine previne de fapt bacterii la atasarea la peretii tractului urinar. Studiile stiintifice puternic suport folosind afine, capsule sau sub forma de suc, pentru prevenirea - desi nu trateaza - ITU.

...

Side Effect:

Afinele sunt sigure pentru cei mai multi oameni. Suc de afine si extracte de afine au fost folosite în conditii de siguranta în cercetare. Suc de afine este mai ales în conditii de siguranta pentru copii. Dar baut prea mult suc de afine poate provoca unele efecte secundare, cum ar fi usoara gastrice si diaree. Bea mai mult de 1 litru pe zi pentru o lunga perioada de timp s-ar putea creste sansa de a obtine pietre la rinichi. ...

Precaution:

Utilizarea de plante este o abordare timp onorat la întarirea organismului si tratarea bolii. Ierburi, cu toate acestea, pot declansa efecte secundare si pot interactiona cu alte plante medicinale, suplimente sau medicamente. Din aceste motive, ierburi ar trebui sa fie luate cu grija, sub supravegherea unui furnizor de servicii medicale.

Suc de afine este în general considerata în siguranta cu efecte secundare grave, chiar si pentru femei gravide. Suplimente de afine sunt considerate sigure pentru majoritatea oamenilor, desi gravide si care alapteaza ar trebui sa întrebati medicul lor înainte de a lua orice supliment, inclusiv afine.

Afine contine niveluri relativ ridicate de oxalat, substante chimice care pot creste riscul de pietre la rinichi în unii oameni. Daca ai pietre la rinichi, discutati cu medicul dumneavoastra înainte de a lua suplimente de afine sau de baut o multime de suc de afine.

Nu utilizati afine, daca aveti deja un infectii ale tractului urinar. Ar trebui sa vedeti un medic pentru prescrise antibiotice.

Deoarece suc de afine mai contine zahar adaugat, persoanele care au diabet ar trebui sa arate pentru producatorii care sunt îndulcite artificial sau ar trebui sa fie atent de suc îndulcit cât bea.

Persoanele care sunt alergice la aspirina poate fi, de asemenea, alergie la merisor. ...