Creon


Abbott Laboratories | Creon (Medication)


Desc:

Creon contine pancrelipase, o combinatie de trei enzime:Lipaza, proteazá si Amilaze, în mod normal, produs de pancreas si, important în grasimi, proteine si zaharuri digestia. Pancrelipase este utilizat pentru a înlocui aceste enzime, atunci când organismul nu are suficient de proprii în fibroza chistica, inflamatii cronice ale pancreasului sau blocarea conductele pancreatic. Pancrelipase pot fi folosite dupa indepartarea chirurgicala a pancreasului.

Iau acest medicament de gura, cu alimente, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

De obicei, acest medicament este bine tolerat. Reactii adverse frecvente includ:greata sau varsaturi; dureri de stomac sau suparat; diaree sau constipatie; scaune grase; iritatie rectala; sau balonare sau gaz. În cazul în care oricare dintre aceste persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Caute ajutor medical imediat daca inclusiv eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, o reactie alergica severa, umflarea buzelor, limbii, sau fata sau urticarie apare. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca aveti urmatoarele conditii:un debut brusc de pancreatita; sau agravarea bolilor cronice pancreatice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...