Crinone


Serono | Crinone (Medication)


Desc:

Crinone/progesteron vaginal gel este indicat pentru progesteron suplimentarea sau înlocuirea ca parte a unui tratament de reproducere asistata de tehnologie (ART) pentru nefertil femeile cu deficienta de progesteron. Progesteron este esentiala pentru functionarea normala a sistemului de reproducere. În fertilizarea in vitro (FIV) când infertilitate este în principal din cauza unor probleme cu trompele uterine, endometrioza sau cauze necunoscute, la femei cu cicluri ovulatorii normale.

...

Side Effect:

Doar pentru ca un efect secundar este declarat aici nu înseamna ca toate persoanele care folosesc acest medicament va experienta asta sau nici un efect secundar. Vaginale sângerare usoara (sângerare), (rar) somnolenta pot aparea.

Medicamente si lor posibile efecte secundare pot afecta persoane în moduri diferite. Urmatoarele sunt câteva dintre efectele secundare, care sunt cunoscute a fi asociate cu acest medicament. ...

Precaution:

Alte medicamente care se introduc în vagin nu trebuie utilizat în asociere cu asta. Daca credeti ca ati avut o reactie alergica, încetati sa utilizati acest medicament si informeaza imediat medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Acest medicament nu trebuie utilizat în cazul în care sunteti alergic la unul sau la oricare dintre ingredientele sale. Informati medicul sau farmacistul daca ati avut anterior o astfel de alergie. ...