Cromolyn


Unknown / Multiple | Cromolyn (Medication)


Desc:

Cromolyn este traditional descrisa ca un catarg celule stabilizator, si este frecvent comercializate ca cromoglicat de sodiu sare de sodiu sau de sodiu cromolyn. Acest medicament previne eliberarea inflamatorii substante chimice, cum ar fi histaminei din mastocite. Cromolyn este utilizat pentru a preveni simptomele de astm. Atunci când este utilizat în mod regulat, cromolyn diminueaza numarul si severitatea atacurilor de astm prin reducerea inflamatiei în plamâni. Cromolyn este de asemenea folosit chiar înainte de expunerea la condi?ii sau substante (de exemplu, exercitarea, alergeni precum polenul, aspirina, produse chimice, aer rece sau poluanti atmosferici) care produc bronhospasm (respiratie suieratoare sau dificultati de respiratie). Cromolyn nu va ajuta un atac de astm sau bronhospasm, care a început deja.

...

Side Effect:

Include semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât si ajutor medical este necesara prompt.

Contactati medicul imediat daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:respiratie suieratoare severa sau senzatie de constrictie toracica doar dupa inhalarea medicamente; pielii, eruptii cutanate, lovituri, severa furnicatura, amorteala, durere, slabiciune musculara; sau febra, umflat glandele, eruptii cutanate sau mâncarimi, dureri articulare, si un sentiment general de bolnav.

Mai putin grave efecte secundare pot include:uscata sau iritata gât, tuse temporare sau ocazionale; stranut, înfundat sau mâncarimi ale nasului, lacrimarea ochilor; arderea sau sângerare din nas; greata, arsuri la stomac, dureri de stomac; urinat mai mult sau mai putin decât de obicei; ameteli, somnolenta, dureri de cap; sau gust neobisnuit sau neplacut in gura. ...

Precaution:

Informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la cromolyn sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi conservan?ii ca clorura de benzalconiu), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs:astm, cresteri în nas (polipi nazali).

Daca utilizati acest medicament pentru auto-tratament, spuneti medicului dumneavoastra înainte de a utiliza acest medicament daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome:febra, galben/verde/decolorate lichid din nas, dureri ale sinusurilor, respiratie suieratoare. În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern, prin urmare, consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...