Crotamiton - topical


Beximco Pharmaceuticals Ltd | Crotamiton - topical (Medication)


Desc:

Crotamiton este parte a doua clase de medicamente:scabicides si antipruritics. Crotamiton topic este utilizat pentru a trata scabie si pentru a reduce mâncarime asociata cu anumite conditii. Scabia este o infectie a pielii cauzata de acarieni care vizuina în piele.

Utilizati Crotamiton ca regia de catre medicul dumneavoastra si urmati instructiunile de pe eticheta exact. Se aplica pe pielea curata si uscata si de a evita contactul cu fata, ochii, gura, vagin, si orice piele, care este inflamate, prime sau scurgeri de lichid. Acest lucru este pentru piele numai, prin urmare, nu iau Crotamiton de gura.

...

Side Effect:

Efecte secundare cele mai frecvente usoara mâncarime, ardere sau jignitor roseata, umflaturi, arsura, sau o eruptie cutanata poate produce la cerere. Daca observati oricare dintre aceste, sau orice alt simptom neobisnuit obtine rau sau persista, sunati-va medicului.

Efect secundar mai severe implica o reactie alergica:eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. Daca se întâmpla acest lucru ai nevoie de îngrijiri medicale imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament, istoricul medical si daca aveti orice alte boli. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

Nu se aplica Crotamiton în ochi sau în gura, acut inflamarea pielii sau crude sau plângând suprafete. ...