Crystodigin


Eli Lilly | Crystodigin (Medication)


Desc:

Crystodigin/digitalice medicatie lucreaza direct pe muschiul inimii pentru a consolida si de a reglementa bataile inimii. Este utilizat pentru a trata anumite afectiuni cardiace.

Ia acest medicament exact ca prescris. Încercati sa-l ia la acelasi timp (e) fiecare zi. Pot fi luate cu alimente sau lapte, pentru a evita iritarea stomac. Nu încetati sa luati acest medicament fara consultarea medicului dumneavoastra. Unor conditii pot deveni mai rau când medicamentul este brusc oprit.

...

Side Effect:

Exista unele efecte secundare care pot aparea ca organismul se adapteaza la medicatie dupa folosind acest medicament cum ar fi:diaree, pierderea poftei de mâncare, somnolenta, dureri de cap, slabiciune musculara si oboseala. Informati medicul dumneavoastra daca va dezvolta:confuzie, tulburari de vedere (vedere încetosata sau galben/verde halouri în jurul obiecte), rapid/lent/neregulate emotie, eruptii cutanate, piept de extindere, severe stomac deranjat.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti o istorie de:boli de ficat sau rinichi, boli pulmonare, probleme cu glanda tiroida, reumatice febra. Alimente bogate in fibre poate sa scada absorbtia de digoxina. Asigurati-va ca luati digoxina câteva ore înainte sau dupa masa ceva bogate in fibre.

Dificultati de respiratie si umflarea în picioare si glezne mai mici pot fi semne ca doza este prea scazut. În cazul în care activitatea normala cauzeaza scurtime de respiratie sau daca va trezi frecvent noaptea din cauza dificultati de respiratie, spuneti medicului dumneavoastra. Nu modificati doza fara consultarea medicului dumneavoastra.

Înainte de a avea chirurgie, inclusiv chirurgie dentara, spuneti medicului ca luati digoxina.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...