C - Tanna 12


Prasco Laboratories | C - Tanna 12 (Medication)


Desc:

C - Tanna 12 este utilizat pentru a ameliora simptomele cauzate de raceala, gripa, alergii, febra fânului, si alte boli de respiratie (e. g. sinuzite, bronsite). Acest medicament nu este utilizat de obicei pentru tuse în curs de desfasurare la fumat, astm sau alte probleme de respiratie pe termen lung (e. g. emfizem), sau pentru tusea cu o multime de mucus, cu exceptia cazului în regia de catre medicul dumneavoastra.

Ia acest medicament de gura cu sau fara alimente, de obicei, de doua ori pe zi, dupa cum este necesar sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Acest medicament poate fi luate cu alimente sau lapte daca stomac deranjat apare.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dificultate urinat, rapid/neregulate ale inimii, mentale/starea de spirit modificari (e. g. agitatie, nervozitate), convulsii.

Pot aparea ameteli, somnolenta, greata, stomac deranjat, constipatie, vedere încetosata, sau gura/nas/gât uscat. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:probleme (e de respiratie. g. astm, emfizem), diabet, glaucom, probleme cardiace, hipertensiune arteriala, tiroida hiperactiva (hipertiroidism), convulsii, probleme de stomac/intestinale.

Se recomanda prudenta, daca aveti diabet zaharat, dependenta de alcool, boli hepatice, fenilcetonurie (PKU), sau orice alta conditie care impune la limita/evitarea acestor substan?e în dieta ta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...