Cuprimine


Aton Pharma | Cuprimine (Medication)


Desc:

Cuprimine/penicilamina este un agent de chelare recomandat pentru îndepartarea de exces de cupru la pacientii cu boala Wilson. Cuprimine este de asemenea indicat în tratamentul de cystinuria si la pacientii cu severa, activa artrita reumatoida care nu au reusit sa raspunda la un proces adecvat terapiei conventionale.

Boala Wilson, cea mai frecventa tulburare mostenita de cupru metabolismului, rezultate la un esec al caii excretor cupru. Acest lucru duce la acumularea toxice de cupru în ficat (link la sectiunea din tabel care se ocupa cu nivelurile de cupru hepatice) si, eventual, alte organe.

Conditia este tratate eficient cu o dieta scazut de cupru si agenti de chelatare care se leaga de cupru pentru a facilita excretia sale din organism.

...

Side Effect:

Cauta îngrijiri medicale de urgen?a sau contactati imediat medicul:o reactie alergica (dificultati de respiratie; gât de închidere; dificultati de respiratie, umflarea buzelor, fetei, sau limbii; sau urticarie); febra sau frisoane;

o durere în gât; neobisnuite sângerare sau învinetire; sânge în urina; inexplicabile scurtime de respiratie, tuse, sau wheezing; dureri abdominale; galben a pielii sau ochilor; slabiciune musculara; sau dublu viziune.

Altele, mai putin grave efecte secundare pot fi mai probabil sa apara, cum ar fi:mâncarime sau o eruptie cutanata; greata, varsaturi, diaree, sau scaderea poftei de mâncare; zgomote în urechi; gustul a scazut; rani în gura; rana saraci vindecarea; sau crescut ridare a pielii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca aveti orice boala, mai ales de sânge boala cauzata de Cuprimine/penicilamina tratament sau o boala de rinichi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...