Cutivate


GlaxoSmithKline | Cutivate (Medication)


Desc:

CUTIVATE/fluticazona crema si unguent contin propionat de fluticazona ingredientul activ, care este un corticosteroid topic. Este utilizat pentru a trata inflamatia si pruritul cauzate de o serie de afectiuni ale pielii, cum ar fi reactii alergice, eczeme si psoriazis.

CUTIVATE crema ajuta la reducerea uscaciunea, scalarea si mâncarimi de afectiuni ale pielii cum ar fi eczeme împiedicând apa de condensare la suprafata pielii.

Aplica Cutivate va zonele afectate de mini ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Urmati instructiunile de pe eticheta.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; vedere încetosata, sau vazut halouri în jurul lumini; starea de spirit modificari; probleme de somn; greutate, umflatura in fata ta; sau musculare slabiciune si senzatie de oboseala. Daca observati oricare dintre aceste, opri utilizarea Cutivate si solicitati imediat asistenta medicala.

Mai putin grave efecte secundare includ urmatoarele:piele usoara mâncarime, ardere, peeling sau uscaciune; modificari de culoare ale pielii tratate; dureri de cap; subtierea sau inmuierea pielii; eruptii cutanate sau iritare în apropiere de gura ta; inflamarea foliculii de par; blistere, cosuri sau cruste ale pielii tratate; sau vergeturi. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:o acnee-cum ar fi eruptii cutanate, acnee rozacee, inflamatiei în jurul gurii, subtierea pielii, o infectie a pielii, rujeola, tuberculoza (TB), varicela, zona zoster, sau un test pozitiv TBC piele.

În timpul sarcinii si alaptarii discuta cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza acest medicament. ...