Cyclandelate - oral


Unknown / Multiple | Cyclandelate - oral (Medication)


Desc:

Acest medicament va ajuta sa se extinda vaselor de sânge si de a îmbunatati fluxul de sânge. Este folosit în diverse boli de vas de sânge (e. g. claudicatie, arterioscleroza si boala Raynaud) si crampe picior pe timp de noapte.

Ia acest medicament cu mese sau antiacide pentru a preveni stomac deranjat. Acest medicament pot fi folosite pentru anumite tulburari mentale/memorie, pentru a preveni migrene, pentru a trata anumite tipuri de ameteli si diabetici nervoase durere/furnicaturi.

...

Side Effect:

Anuntati medicul dumneavoastra daca va dezvolta:durere toracica, o clipa pounding, eruptii cutanate. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul.

Pirozis, stomac deranjat, înrosirea fetei, cefalee, slabiciune sau o rata de inima rapida poate aparea primele câteva zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. În cazul în care oricare dintre aceste efecte continua sau devin suparatoare, informati medicul dumneavoastra. ...

Precaution:

În timpul sarcinii si alaptarii, nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:sânge tulburari, tulburari cerebrovasculare, glaucom, alergii. Acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai în cazul în care în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Nu porni sau opri orice medicament fara aprobarea medicului sau farmacistului. ...