Cyclizine - ergotamine - caffeine oral


GlaxoSmithKline | Cyclizine - ergotamine - caffeine oral (Medication)


Desc:

Cyclizine este un antihistaminic de droguri utilizate pentru tratarea greata, varsaturi, si ameteli asociate cu raul de miscare, vertij si administrarea post-operatively urmatoarele anestezie generala si opioide.

...

Side Effect:

Stomac deranjat, greata, varsaturi, somnolenta, nervozitate, urinare frecventa sau constipatia pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anunta medicul imediat. Raport cu promptitudine:dureri musculare, slabiciune in picioare, furnicaturi sau durere în degetelor sau degetele de la picioare, o batai neregulate ale inimii, rapid pulse, vedere încetosata, gura uscata, dureroase urinare. ...

Precaution:

Informati medicul dumneavoastra daca aveti:probleme hepatice, boli de rinichi, boli de inima, dureri în piept (angina pectorala), hipertensiune arteriala, vas de sânge boala, slaba circulatie, glaucom, probleme de prostata, ulcere, o infectie severa, alergii (mai ales la medicamente sau cofeina).

Evitati utilizarea de alcool în timpul tratamentului cu acest medicament. Se recomanda prudenta atunci când se efectueaza sarcini care necesita vigilenta (e. g. de conducere), deoarece acest medicament poate provoca somnolenta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...