Cyclobenzaprine


Unknown / Multiple | Cyclobenzaprine (Medication)


Desc:

Cyclobenzaprine apartine familiei de medicamente denumite relaxante musculare. Este utilizat împreuna cu restul si terapie fizica pentru ameliorarea spasme musculare asociate cu acuta (brusc si pe termen scurt) conditiile de dureroase. Relaxante musculare de lucru în sistemul nervos central (CNS) pentru a modifica semnale la creier care provoca muschii pentru a strânge. Atunci când este utilizat în combinatie cu odihna si terapie fizica, relaxante musculare ajuta la ameliorarea durerii si rigiditate cauzata de spasme musculare.

...

Side Effect:

efectele secundare includ cresterea ratelor de somnolenta, gura uscata, ameteli si evenimente adverse de orice fel în pacientii care iau cyclobenzaprine comparativ cu placebo. Somnolenta si gura uscata par a intensifica odata cu cresterea dozei.

Alte efecte secundare nu sunt semnificativ mai frecvente decât sunt la pacientii care au luat placebo. Unele dintre acestea includ vedere încetosata, oboseala, greata si dureri de cap. Efectele sedative ale cyclobenzaprine sunt probabil efectul sau antagoniste histamina, serotonina si muscarinic receptori. Agitatie este o comun efect secundar observat mai ales la persoanele în vârsta. În general, se recomanda evitarea utilizarii cyclobenzaprine la persoanele în vârsta din cauza potentialului de reactii adverse mai severe. Exista un raport de caz de supradozaj cauzeaza rabdomioliza (musculare defalcare). ...

Precaution:

Informa medicul despre orice alergii pot avea. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:tiroida hiperactiva (hipertiroidism), bataile neregulate ale inimii (aritmie), alte probleme cardiace (insuficienta cardiaca congestiva, bloc cardiac sau tulburari de conductie), atac de cord recent, boala hepatica moderata sau severa. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:severa dificultate urinat (retentie urinara), glaucom, boli hepatice usoare. Acest medicament va poate face ametit sau somnoros.

Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice. Pentru a minimiza ameteli si lightheadedness, ridica-te incet atunci când în crestere de la o pozitia asezat sau culcat. Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele sale secundare, în special somnolenta, mentale/starea de spirit modificari, si, eventual, inima probleme care ar putea duce la o scadere.

Acest medicament se folose?te numai atunci când în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Pe baza informatiilor pentru medicamente similare, cyclobenzaprine poate trece în laptele matern, prin urmare, consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...