Cyclogyl


Alcon | Cyclogyl (Medication)


Desc:

Cyclogyl/cyclopentolate este folosit înainte de examene de ochi cycloplegic refrac?ie sau oftalmoscopia temporar largirea pupila ochiului si relaxarea muschilor ochiului. Cyclogyl este de asemenea folosit în anumite pacientii cu afectiuni medicale ca Posterior synechiae si uveita.

Acest medicament este, de obicei aplicat în ochi 40-50 minute înainte de procedura sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Acest lucru este pentru ochi numai, nu ia-o de gura sau injectati-o.

...

Side Effect:

Acest medicament începe sa lucreze în câteva minute, iar efectul dureaza, de obicei, 24 ore sau uneori mai. Cele mai frecvente efecte secundare cauzate de Cyclogyl pot include:vedere încetosata; sensibilitate la lumina soarelui; usoara jignitor sau de arsura în ochi; sau umflarea pleoapelor. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare au nevoie de îngrijiri medicale imediat. Acestea sunt:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; neîndemânare sau instabilitate; confuzie; constipatie, sentimentul completa, trecerea de gaz, sau crampe de stomac sau dureri; batai ale inimii rapide sau neregulate; convulsii; febra; înrosirea fetei sau înrosirea fetei; halucinatii; urinare mai des; eruptii cutanate; slurred discurs; stomac umflate; sete sau uscaciune a gurii; comportament neobisnuit, cum ar fi dezorientare în timp sau de loc, esecul de a recunoaste oameni, hiperactivitate sau agitatie, în special la copii; neobisnuit somnolenta, oboseala, sau slabiciune. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:alte problema ochi, creier (la copii) sau sindromul down (mongolism), glaucom, paralizie spastice sau probleme cardiace.

Deoarece Cyclogyl afecteaza viziunea ta si poate deveni neclara temporar, a face nu cu masina si folosirea utilajelor grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

Suplimentare de prudenta în utilizarea acestui medicament la copii si persoanele în vârsta. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...