Cyclopentolate hydrochloride - eye drops


Alcon | Cyclopentolate hydrochloride - eye drops (Medication)


Desc:

Cyclopentolate oftalmic relaxeaza muschii în ochi pentru a dilata (largi) pupilei tale. Cyclopentolate oftalmic este folosit pentru a dilata pupila dumneavoastra în curs de pregatire pentru un examen de ochi.

Acest medicament este, de obicei aplicat în ochi 40-50 minute înainte de procedura sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza poate fi necesar sa fie repetate în 5-10 minute. Acest medicament este pentru utilizarea în ochi numai. Pentru a aplica picaturi pentru ochi, spalati-va mâinile primul. Pentru a evita contaminarea, nu atingeti vârful dropper sau sa-l atingeti ochii sau orice alta suprafata. Lentile de contact ar trebui sa fie eliminate înainte de a utiliza picaturi pentru ochi.

...

Side Effect:

Exista unele reactii adverse care pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:arderea/întepatura/roseata a ochiului, iritarea ochilor, sau temporar încetosata. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:ameteli, lesin, nou sau crescut de ochi presiune/durere/umflarea/Descarcare. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:lent/superficiala respiratie, rapid/neregulate emotie, mentale/starea de spirit modificari (e. g. confuzie, halucinatii, neliniste, comportament ciudat), convulsii.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Tu nu trebuie sa primeasca acest medicament daca ati avut vreodata o reactie alergica severa a cyclopentolate oftalmic, sau daca aveti glaucom cu unghi-închidere. Sugari si copii poate fi mult mai probabil sa aiba efecte adverse la cyclopentolate oftalmologice. Urmariti pentru semne de schimbari de comportament în un copil care a fost tratat cu acest medicament.

Spuneti medicului dumneavoastra imediat, daca va simtiti ametit sau au dureri de ochi, vedere încetosata, sau un puls rapid, imediat dupa primirea picaturi pentru ochi cyclopentolate. Cyclopentolate oftalmic pot face ochii mai sensibile la lumina. Pâna când efectele purta off, proteja ochii la soare sau lumina stralucitoare.

Exista multe alte medicamente care pot interactiona cu cyclopentolate oftalmologice. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate baza de prescriptie medicala si over-the-counter medicamente utilizati. Aceasta include vitamine, minerale, produse din plante ?i medicamente prescrise de alti medici. ...