AK - T - Caine PF


Akorn Pharmaceuticals | AK - T - Caine PF (Medication)


Desc:

AK-T-catalin PF/Tetracaina oftalmic este indicat în ochi ca un anestezic pentru a amorti durerea care pot aparea în timpul procedurilor de ochi.

Tetracaina trebuie sa fie administrat numai de catre sau sub supravegherea directa a unui medic medicale profesionale sau specializate. De obicei, 1 sau 2 picaturi sunt aplicate în ochiul afectat înainte de procedura.

...

Side Effect:

de obicei, AK-T-catalin PF/Tetracaina oftalmic picaturi sunt bine tolerate si în conditii de siguranta pentru majoritatea oamenilor si nu provoaca reactii adverse severe. Încetosata, roseata din partea clara a ochiului, sensibilitate la lumina, severa întepatura în ochi, ruperea sau trepidant dureri de ochi pot aparea rar. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

De asemenea, rare, dar grave sunt eroziuni corneene, lente oculare (cornee) vindecare, probleme de respiratie, mâncarime, ameteli, neobisnuit anxietate, confuzie, tremuraturi urmata de somnolenta. Daca observati oricare dintre aceste încetati sa utilizati acest medicament si sa caute ajutor medical imediat.

O reactie alergica este rara, dar obtine asistenta medicala daca oricare dintre urmatoarele simptome apar:eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la Tetracaina oftalmologice, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de inima sau de ficat, probleme cu glanda tiroida mare sau miastenia gravis.

Atingeti sau frecati la ochi si a proteja ochii de particule de praf, nisip, sau orice altceva care ar putea provoca iritatii. Nu folositi suplimentare ochi picaturi în ochi, pâna când medicul dumneavoastra va spune sa.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...