Cycloserine capsule oral


King Pharmaceuticals | Cycloserine capsule oral (Medication)


Desc:

Cycloserine capsula orale este un antibiotic activ împotriva bacterii Gram-pozitive si Gram-negative, dar proprietatea sa cea mai valoroasa este actiune anti-micobacteriene. Acest medicament este utilizat cu alte medicamente pentru tratamentul tuberculozei (TB). În unele cazuri, acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata infectii ale tractului urinar (UTIs).

Acesta actioneaza prin oprirea cresterii bacteriilor. Se trateaza numai infectii bacteriene. Acesta nu va functiona pentru infectii virale (cum ar fi raceala, gripa). Utilizarea inutile sau abuzul de orice antibiotic poate duce la eficacitatea a scazut.

...

Side Effect:

Dureri de cap, somnolenta, ameteli sau agitare (tremur) pot aparea. Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:slabiciune, mentale/starea de spirit modificari (cum ar fi confuzie, agitatie, halucinatii, depresie, gândurile de sinucidere), pielea amorti/furnicaturi, convulsii.

Informati medicul dumneavoastra imediat, daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar grave apar:umflarea gleznelor/picioare, batai neregulate ale inimii, neobisnuit oboseala, culoare a pielii. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

În cazul în care simptomele nu se îmbunatatesc în decurs de 2-3 saptamâni, sau în cazul în care acestea devin mai rau, discutati cu medicul dumneavoastra. Daca cycloserine cauzeaza sa se simta foarte deprimat sau a avea gânduri de sinucidere, discutati cu medicul dumneavoastra imediat. Medicul va dori probabil pentru a schimba medicamentul dumneavoastra.

Acest medicament poate cauza unele persoane sa devina ametit, somnoros, sau mai putin alert decât sunt în mod normal. Asigurati-va ca stiti cum reactionati la acest medicament înainte de a va conduce, folosi utilaje, sau orice altceva care ar putea fi periculoase daca sunteti ametit sau nu sunt alerta. Daca aceste reactii sunt mai ales suparatoare, verificati cu medicul dumneavoastra.

Unele dintre cycloserine pe efecte secundare pot fi mai probabil sa apara daca bea bauturi alcoolice în mod regulat, în timp ce luati acest medicament. Prin urmare, tu nu ar trebui sa bea bauturi alcoolice în timp ce luati acest medicament. ...