Cyclospasmol


Astellas Pharma | Cyclospasmol (Medication)


Desc:

Cyclospasmol/cyclandelate va ajuta sa se extinda vaselor de sânge si de a îmbunatati fluxul de sânge. Este folosit în diverse boli de vas de sânge (e. g. claudicatie, arterioscleroza si boala Raynaud) si crampe picior pe timp de noapte. Acest medicament pot fi utilizate pentru anumite tulburari mentale/memorie, pentru a preveni migrene, pentru a trata anumite tipuri de ameteli si diabetici nervoase durere/furnicaturi.

...

Side Effect:

Încetati sa luati Cyclospasmol si cauta îngrijiri medicale de urgen?a, daca aveti o reactie alergica (dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie).

Altele, mai putin grave efecte secundare pot fi mai probabil sa apara, cum ar fi:arsuri la stomac, stomac deranjat sau râgâiala; înrosirea fetei; dureri de cap; un ritm cardiac rapid; sau slabiciune. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament informati furnizorul de asistenta medicala daca aveti:boala coronariana grave; boli vasculare periferice sau cerebrala; glaucom, sau probleme de sângerare sau de sânge.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...