Cyclosporine


Apotex Inc. | Cyclosporine (Medication)


Desc:

Ciclosporina apartine grupului de medicamente cunoscute ca agenti de imunosupresoare. Acest medicament este utilizat printre cu alte medicamente pentru a preveni respingerea de organe la persoanele care au primit un ficat, rinichi sau transplant de inima. Ciclosporina este de asemenea folosit pentru a trata artrita reumatoida severa si o anumita conditie de piele precum psoriazis sever.

Iau acest medicament de gura, cu sau fara alimente, de obicei, o data pe zi, în acelasi timp în fiecare zi, în acelasi fel de fiecare data. Evita consumul de grapefruit sau de baut suc de grapefruit in timp ce tratati cu acest medicament.

Efecte secundare: ...

Side Effect:

efectele secundare cauzate de acest medicament includ:dureri de cap; diaree; arsuri la stomac; gaz; cresterea parului crescut pe fata, arme, sau pe spate; cresterea tesutului suplimentar pe gingii; acnee; înrosirea fetei; agitare incontrolabile de o parte a corpului; arsura sau furnicaturi în mâini, brate, picioare, sau picioare; musculare sau dureri articulare; crampe; durere sau presiune în fata; probleme de urechi; marirea sanilor la barbati; depresie; dificultatea de adormire sau de sedere adormit. Daca observati ca oricare dintre aceste persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Unele reactii adverse pot fi grave si au nevoie de îngrijiri medicale imediat. Acestea sunt:neobisnuite sângerare sau învinetire; culoare a pielii; îngalbenirea pielii sau a ochilor; convulsii; pierderea constientei; schimbari în comportamentul sau starea de spirit; dificultate controlul miscarilor corpului; modificari în viziune; confuzie; eruptii cutanate; violet pete pe piele; umflarea de mâini, brate, picioare, glezne, sau gambelor. ...

Precaution:

Inainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:scazut de colesterol, nivel scazut de magneziu din sânge, orice conditie care face dificil pentru corpul tau pentru a absorbi nutrienti, boli hepatice, varicela/zona zoster cancerul, pielii leziuni de cauza necunoscuta, utilizarea curent radioterapia sau probleme renale.

Deoarece aceasta poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

Nu au vaccinarile sau vaccinari fara sfatul medicului dumneavoastra în timp ce folosind Cysclosporine. Acest medicament poate creste riscul de a dezvolta cancer de piele, prin urmare, evita expunerea la soare prelungite, tabacire cabine si lampi solare, si utilizarea o protectie solara si poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...